Bemutatóterem

Gyöngyös, Köztársaság tér 10.

Nyitva

H-Cs: 8h – 16:30 P: 8h – 15h

Redőnyök

MŰANYAG REDŐNY

A külsőtokos műanyag redőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel kedvező áron kapható és sok előnye van. Könnyen működtethető, az utolsó lezáró redőnyléc gumírozva van a pormentes záródás érdekében, rejtett ütközővel vannak ellátva. Vakolható tokos kivitelben is rendelhető.

Korábbi munkáink

ALUMÍNIUM REDŐNY

Kiváló hőszigetelő télen és nyáron egyaránt. Feltolásgátlóval vannak ellátva, mely megakadályozza az illetéktelen behatolást otthonába. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, hosszú élettartamú, a széles színpalettának köszönhetően igazítani tudjuk a nyílászáró illetve a lakás színéhez. Az utólag felszerelhető külsőtokos kivitel mellett egyre gyakoribb a vakolható tokos redőny alkalmazása, ami esztétikusabb, mivel a tok teljes mértékben elrejthető a falban a nyílászáró fölött. A redőnylamella alumínium lécből készül, habbal van kitöltve, ami biztosítja a redőny hő és hangszigetelő képességét. A hőszigetelő értékük eléri a K=1,1 W/m2K.

Az alumínium stabilabb és terhelhetőbb, mint más anyag, így elmondható, hogy egy hosszú távú biztos beruházás.

Korábbi munkáink

ROVARHÁLÓK

A rovarvédő hálókkal szemben támasztott fő követelmény, hogy a repülő rovarokat tartsa távol a lakott tértől, felszerelésükkel ne akadályozzuk a kilátást, kezelhetőségük egyszerű, és megbízható legyen.
A legegyszerűbb esetekben műanyag vagy alumínium profilból készült keretre feszítünk ki hálót, amit fixen felszerelünk.

Mozgatható kivitel esetén lehetőség van toló, függőlegesen vagy vízszintesen feltekeredő, nyíló, vagy hajtogatott háló elkészítésére is.
A szúnyogháló legtöbbször szürke színű üvegszálas hálóval van szerelve, de fixek esetében létezik fehér üvegszálas, fémszálas és erősebb igénybevételhez fekete színű erősített háló, amely már megfelelő védelmet ad kutyák és macskák ellen is. Az átláthatóságot és a levegőcserét a szürke színű hálók biztosítják a legjobban.

Korábbi munkáink